ma 28 mei 2018

Protestantse Gemeente Marrum/Westernijtsjerk

Marrum, april 2018

Beste gemeenteleden,
Graag nodigen wij u uit voor de financiële gemeenteavond, welke wordt gehouden op

maandag 28 mei 2018

Plaats         :  de Rank

Aanvang    : 19.45 uur

De agenda voor deze avond is als volgt:
  1. Opening.
  2. Notulen van de gemeenteavond van 20 november 2017
  3. Mededelingen voorzitter.

1. PAUZE

1. Behandeling jaarrekeningen en begrotingen van kerk, kerkhoven, diaconie en zending.
  2. Rondvraag.
  3. Sluiting.

Kopieën van de financiële stukken, zullen op de avond zelf ter beschikking zijn, ze zijn ook verkrijgbaar in de kerk op de zondag 20 en 27 mei.

Namens de kerkenraad,
Æ. v.d. Beek, voorzitter
G. v.d. Woude, scriba

Neemt u uw liedboek mee.

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2018: zondag 4 februari, zondag 15 april, zondag 15 juli en zondag 7 oktober.