Actueel Actueel

Vrijwilligersavond 2020

Op vrijdag 31 januari was de vrijwilligersavond van de kerk. Alle mensen die zich op wat voor manier dan ook, inzetten voor de kerk, waren van harte uitgenodigd. We zijn verheugd met zo’n grote groep mensen die zich inzetten in het helpen en omzien naar elkaar, met een kaartje, bloemetje of goed gesprek. Maar ook in commissies, de schoonmaak, het maken van kerkblad of kerkbrief, financieel beheer, taxidienst, het organiseren van bijeenkomsten en gespreksgroepen, muzikaal, liturgisch etc. Teveel om op te noemen.

Vrijwilligers maken het verschil
Het werd een hele gezellige avond met zo’n 55 aanwezigen in De Rank. Er was tijd voor een praatje, drankje en een goed gesprek. Na de opening door de voorzitter, nam Janne de leiding over door “Ken uw vrijwilliger” te spelen. De vrijwilligers hadden hun naam, leeftijd en ‘taken’ op een briefje gezet. De meeste vrijwilligers werden snel ‘herkend’ en een –niet nader te noemen groep- was superfanatiek.

Later op de avond werd een quiz gespeeld met vragen over ons dorp en omgeving. Dit alles onder regie van Quizmaster August, die ook de antwoorden van de nodige toelichting kon voorzien. Tweede ronde ging over wetenwaardigheden van de kerk. Tijdens de pauze gingen de warme hapjes rond. Na afloop werd nog uitgebreid nagepraat.

We kunnen terugzien op een mooie avond. Alle aanwezigen, en ook de vrijwilligers die er deze avond niet bij waren. Dank! De foto’s staan in het fotoalbum.

De kerkenraad